ONLINE LEREN

inloggen

START VANDAAG

Bekijk alle online trainingen

Training categorieën

In overeenstemming met het reglement opleidingspremies van het Sociaal Fonds voor Podiumkunsten voor werknemers en flexwerkers binnen paritair comité 304, ga je er bij aanvraag van een leeraccount mee akkoord dat de kostprijs voor toegang tot het leerplatform wordt verrekend met je nog beschikbare opleidingskrediet op het moment van aanvraag.

Voor het bedrag van 50 euro pp, krijg je onbeperkte toegang tot de meer dan 40 online trainingen van Good Habitz, en dit tot (voorlopig) eind april 2024. Nadat je je aanvraag indient, verwerken wij binnen de 3 kantoordagen je inschrijving, en ontvang je een bevestiging vanuit het leerplatform.

Wil je van start gaan?

De werking van het Sociaal Fonds rond veiligheid

Wist je dit?

Binnen het thema veiligheid werkt Sociaal Fonds Podiumkunsten samen met partners RITCS/Erasmus Hogeschool Brussel, STEPP vzw en Event Conferederation aan de uitrol van een veiligheidspaspoort op maat van de podium- en eventsector. Surf naar het leerplatform.

We hebben in 2022 een website gemaakt met het meest complete overzicht van onze preventietoolbox? Bekijk hier de Ariane website.

Meer leren binnen 'Veiligheid en welzijn'? Bekijk dan onze opleidingskalender op de website.

Ariane

Ariane is een uitgebreide preventietool voor de podiumkunsten en biedt ondersteuning en inspiratie bij de administratie van je preventiebeleid.

Veiligheidspaspoort

Dit leerplatform staat gratis ter beschikking voor iedereen die veilig werken in de podium- en eventsector belangrijk vindt.